Társaságunk vállalja Társasházak, családi házak ivóvízhálózatának kiépítését, cseréjét. Fürdőszobák kiépítését. Új vezetéképítéseket ipartelepeken...
Megbízható szakemberekkel vállaljuk régi vezetékrendszerek cseréjét, fürdőszobák felújítását, szerelvények, wc tartályok, csészék beszerelését, mosogatók, szifonok...

Locsolási célú vízmérők

Cégünk, a Locsolási célú mellékvízmérő beépítése A 21/2004. (V. 24.) sz. Fővárosi Közgyűlés a locsolási célú mellékvízmérő számlázásáról szóló rendelete alapján a bekötési vízmérővel ellátott ingatlanokon, melyek zöld területtel rendelkeznek, locsolási célú vízhasználatot mellékmérővel mérhetnek. Tehát így lehetősége van arra, hogy az öntözésre elhasznált víz után kizárólag a vízdíjat kelljen megtérítenie.
A mérő számlázásba vételéhez szerződést kell kötnie a Fővárosi Vízművek Zrt.-vel, valamint a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.-vel. Cégünk - annak érdekében, hogy az ügyintézés terhét levegy a válláról - vállalja a locsolási célú mellékvízmérő:

  • tervezését,
  • a szükséges formanyomtatványok beszerzését,
  • igény szerint a külön akna kiépítését,
  • műszakilag helyes beszerelését,
  • az ellenőrzést (MEO), a biztonsági zárógyűrű felhelyezésével foglalkozó céggel (Hexaéder Kft.) való kapcsolatfelvételt és időpontegyeztetést, a nyomtatványok átadását.

Mi az Ön teendője? Felvenni velünk a kapcsolatot.

A locsolási célú mellékmérő cseréje:

A locsolási célú mellékmérő cseréje a mérő meghibásodása vagy hitelességének lejárta esetén szükséges. A törvényi előírásoknak megfelelően hat évig tekinthetők hitelesnek a mellékmérők. A Fővárosi Vízművek Zrt. átal számlázott lakás-mellékmérők mindig a hitelesítés évétől számított utolsó napjáig.

Bízunk abban, hogy hamarosan Önt is elégedett Ügyfeleink között tarthatjuk számon!

Hidropro Kft. | Telefon: 06 30 227 27 50  | E-mail: info@hidropro.hu

Vízvezeték szerelés - Lakossági vízszerelés - Közüzemű szerelések